Batışehir’de Banka Kredisiz 120 Ay Vade İmkanı

02 June 2016

Batışehir projesi 70 daireye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu bir kampanya düzenlendi. Banka kredisiz 120 ay vade ya da hiç peşinatsız 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Ege Yapı İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir projesinde 70 daire için özel kampanya başlattı. 3 bin 189 adet konutun yer aldığı Batışehir projesinde stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor.

Türkiye’nin hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de konutların yanı sıra 171 adet serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, 144 odalı Four Points by Sheraton Otel, 121 mağazalı alışveriş caddesi ve Doğa Okulları yer alıyor.

Batışehir projesinde 70 daire için özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar banka kredisiz Ege Yapı finansmanı ile yüzde 0,79 faizle 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Ayrıca hiç peşinat ödemeden 36 ay vade farksız ya da değişken peşinatlarla 60 ay vade farksız ödenebiliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi olan ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanan Batışehir projesinin sosyal olanakları arasında;

- Açık ve kapalı yüzme havuzları
- Güneşlenme alanları
- Açık spor alanları
- Fitness center
- Yürüyüş ve koşu parkuları
- Türk hamamı
- Sauna
- Buhar odası
- Cafe ve restoranlar
- Mağazalar
- Otopark
- Kendi toplu taşıma hattı
- Güvenlik yer alıyor.