Beyoğlu yatırımın merkezi olmaya devam ediyor

24 September 2018

Türkiye’nin en gözde ilçelerinden biri olan Beyoğlu her geçen gün cazibesini artırmaya devam ediyor. Son günlerde basında yer alan ‘dükkanlar kapatılıyor’ iddialarıyla gündeme gelen ilçede hareketlilik hiç durmadan devam ediyor. Başta İstiklal Caddesi olmak üzere, altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemeleriyle dikkat çeken ilçe nostaljik havasıyla da görenleri büyülüyor.

Katıldığı bir açılış sırasında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu ilçesinin Türkiye’nin ekonomi merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.

YATIRIMCILARIN İNANCI TAM

Başkan Demircan, özellikle Taksim’de cadde ve sokakların oldukça hareketli olduğunu söyleyerek ana cadde ve sokaklar kadar yan sokaklarda da yatırımların her geçen gün arttığını söyledi. Bu tür yatırımların Beyoğlu’nu oldukça güzel gösterdiğini belirten Demircan, özellikle genç yatırımcıların yatırım için İstiklal Caddesi’ni tercih ettiğini söyledi. Yatırımcıların Beyoğlu’na inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Demircan, ilçenin nostaljik havasıyla da görenleri büyülediğini dile getirdi.