Bivalvia Residences'ta Lüks Daireler

23 January 2017

Biva Mmarlığın yeni projesi olan Bivlvia Residences İzmir Karşıyaka'da yer alıyor. Dairelerin deniz manzaralı olduğu projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere 65 daire yer alıyor...

Denize 150 metre mesafede konumlandırılmış olan Bivalvia Residences İzmir Karşıyaka'nın Bostanlı bölgesinde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından tasarlanmış olan projede tüm daireler deniz manzarasına sahip.

İzmirlilerden büyük ilgi gören projede lüks ayrıntılara da yer verilmiş. Dairelerde 7 parça beyaz eşya, salon ve yatak odasında multisystem klima, çelik kapı, göme dolaplar ve akıllı otomasyon sistemi bulunmakla birlikte, ortak alanlarda da elektrik tasarrufu sağlayan güneş panelleri mevcut.

109 metrekare olan 2+1 dairelerin 900 bin TL, 124,5 metrekare olan 3+1 dairelerin 1 milyon 200 bin TL'den satışa sunulduğu projede kişiye özel ödeme imkanları sunuluyor. Teslim tarihi olarak Mart 2018'in planlandığı Bivalvia Residences toplamda 65 daire ve 2 bloktan oluşmakta.

Kapalı ve açık yüzme havuzunun da bulunduğu projede ayrıca kameralı güvenlik sistemi, asansör ve kapalı otopark da yer almakta.