Cadde Alyans Projesi

Alyans İnşaat
Cadde Alyans
Çayırova, Kocaeli
444 63 08
info@alyansinsaat.com.tr
http://www.caddealyans.com

Akse Mah. 2407 Sok. No:4 Çayırova / Kocaeli

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-09-30
KONUT TIPLERI:

Cadde Alyans Projesi Hakkında

Cadde Alyans projesi Alyans İnşaat tecrübesiyle Çayırova’da inşa ediliyor. Bölgenin konsept projesi olarak hayata geçirilen Cadde Alyans, rezidans ve alışveriş merkezi birimleriyle yükseldiği konumda yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Hem yatırım hem de oturum açısından avantaj sağlayan proje 17 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. Cadde Alyans projesi az katlı 5 blok üzerinde 366 daireden meydana geliyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde olmak üzere farklı genişliklerde tasarlanıyor. Projedeki konutların genişlikleri 100 metrekare ile 304 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Cadde Alyans projesinde yer alan daireler 350 Bin TL ile 700 Bin TL arasında değişen fiyatlar ve özel ödeme planlarıyla satışa sunuluyor. Ayrıca projenin 2019 yılı Eylül Ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Hem yatırım değerini artıracak hem de bölge sakinlerine daha kaliteli bir yaşam sunacak olan proje, Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştiriliyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Cadde Alyans projesi; Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen ‘Altın Üçgen’in getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli de sunuyor. Kuzey Ege ile Güney Marmara’yı birleştiren bu bereketli bölge, İstanbul’un geleceği için stratejik bir nokta olarak öne çıkıyor.

Özgün ve modern mimarisiyle de ön plana çıkan proje yatırımcılarına zengin sosyal olanaklar da sunuyor. Yüksek teknolojiyle donatılan projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Cadde Alyans’da her türlü ihtiyacın giderilebileceğiniz zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi de yer alıyor. Cadde Alyans’ın alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan kafeterya ve lokantalar da bulunuyor.


Cadde Alyans Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
350000 TL -
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-
5+1 (0)
700000 TL -

Cadde Alyans Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında