Cadde Life fiyatları 400 bin TL'den başlıyor

22 November 2017

Özsaha İnşaat tarafından hayata geçirilen Cadde Life projesinde 81 lüks konut yer alıyor. Projedeki konutların tamamı 2+1 konut tipi şekliyle tasarlanırken büyüklükleri, 122 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

CADDE LIFE FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konut teslimlerinin 2018 Mart'ta yapılması hedeflenen Cadde Life projesinde inşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışları devam ediliyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlayarak 562 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olunan projede peşin satın alımlarda yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca 120 ay yüzde 0,79 faizle kredi seçeneği de firma tarafından sunuluyor.



AVANTAJLI KONUMLA LÜKS YAŞAMIN BİRLEŞTİĞİ PROJE

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Eyüp ilçesinde konumlandırılan Cadde Life projesi, Alibeyköy Namık Kemal Caddesi'nde yer alıyor. Konumuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlayan proje, metroya 5 dakika ve diğer toplu taşıma noktalarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje ayrıca İstanbul'un önemli iş merkezlerinin bulunduğu bölgelere de kolay ulaşım imkanını barındırıyor.

Cadde Life projesinde akıllı daire sistemleri ile donatılmış konforlu konutları destekleyecek ve hayatı lüks kılacak sosyal imkanlara yer veriliyor. Kapalı otopark ve güvenlik hizmetinin yer aldığı projede fitness merkezi, sauna, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, yeşil alan gibi sosyal donatılar da bulunuyor.