DKY Ada Projesi Başladı

01 February 2016

DKY İnşaat, DKY Ada projesine start verdi. Firma, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi’ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı…

DKY İnşaat, Kartal’daki yeni projesi DKY Ada projesine start verdi. Firma Kartal’daki üçüncü kentsel dönüşüm projesi olan DKY Ada projesinin yapılacağı alanda Akel Sitesi’ndeki 24 blokta çalışmalara başladı.

2 ay sürecek yıkım sürecinin ardından DKY Ada projesinin temeli atılacak.

Akel Sitesi yerine deniz ve şehir manzaralı 750 konutluk yeni bir proje yapacaklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projeyi aile konsepti ile inşa edeceklerini söyledi.

Proje kapsamında 301 hak sahibi ile el sıkıştıklarına dikkat çeken Ali Dumankaya, “
Akel Sitesi sakinleri
DKY Ada projesinde yaşamlarına devam edecekler. Aile konseptli bir proje inşa edeceğiz. 1,5 salon konseptimiz bu projemizde de yer alacak. Açılır kapanabilir balkonlarımızla balkon keyfini deniz ve şehir manzarasıyla yaşatacağız. İçerisinde açık ve kapalı havuz, fitness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, geniş peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olacak. DKY Ada’da ayrıca Süpermarket ve kapalı otoparkta bulunacak” dedi.

KARTAL’DA YATIRIMA DEVAM
Kartal’ın potansiyelinin çok yüksek olduğunun altını çizen Dumankaya, Kartal’ya yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ise, İstanbul’un kentsel dönüşümünde aktif rol alacaklarını belirterek, amaçlarının riskli konut stokunu hızlı bir şekilde dönüştürüp, kente değer katmak olduğunu söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Dönüşme hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bugün itibariyle deprem riskinden kurtardığımız vatandaşlarımızın sayısı 22 bine ulaştı" dedi.