Ekin Konakları Projesi

Özakın inşaat
Ekin Konakları
Büyükçekmece, İstanbul
0212 850 81 78
bilgi@ekinkonaklari.com.tr
http://www.ekinkonaklari.com.tr

Karaağaç Köyü Yolu, Kültür2000 Koleji yanı Büyükçekmece İstanbul

KONUT SAYISI: 13
PROJE ALANI: 26000
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Ekin Konakları Projesi Hakkında

Özakın İnşaat tarafından hayata geçirilen Ekin Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yaşama geçiriliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ekin Konakları 26 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Toplam 13 adet villadan meydana gelen Ekin Konakları projesinde villalar 3 katlı olarak inşa edildi. Projedeki villalar 605 metrekare ve 674 metrekare olmak üzere 2 farklı tipte dizayn edildi.

Deniz, göl ve vadi manzarasına sahip olan Ekin Konakları projesinin dış cephesinde özel ahşap malzeme kullanıldı. Ahşap ile sıcak bir görünüme sahip olan Ekin Konakları'nda akıllı ev sistemi altyapısı bulunuyor.

Ekin Konakları projesinde villaların kendine özel 2 araçlık otoparkı, fitness odası, saunası, açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası yer alıyor. Ekin Konakları'nda banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

E-6 Hadımköy gişelerinden çıktıktan sonra bir kaç dakikada ulaşılabilen Ekin Konakları projesi Kültür2000 Koleji'nin hemen yanında yükseliyor. Proje Beylikdüzü 5M Migros, Metro Grossmarket, Bauhaus, Koçtaş, Real, Perla Vista AVM, Akbatı AVM ve Toskana Çarşı'ya yakın mesafede yer alıyor.


Ekin Konakları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

6+2 (0)
950000 USD -

Ekin Konakları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Voleybol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta