Esta Acıbadem projesinin detayları belli oluyor

20 September 2017

Esta Construction ve A Yapı ortaklığıyla yükselecek Esta Acıbadem projesi, bölgede dev bir yaşam alanı kurmaya hazırlanıyor. 30 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek projede 897 konut yer alacak. Projede yer alacak konut tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerini barındıracak.

Esta Acıbadem projesinde yer alacak konutların brüt büyüklükleri ise 69 metrekaren başlayarak konut tipi özelliğine göre 258 metrekareye kadar yükselecek.

Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) döneminde bulunan projenin daire satış fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı. Projenin önümüzdeki aylarda ön talep toplama dönemine girmesiyle fiyatların da gün yüzüne çıkması bekleniyor.

YAŞAM 2019'DA BAŞLAYACAK

TOKİ'nin Acıbadem Bulgurlu'da bulunan arsasının satın alınmasıyla ortaya çıkan Esta Acıbadem projesinde henüz inşaat çalışmalarının başlamamasına rağmen 2019 yılının Eylül ayı, konut teslim tarihi olarak hedef konuldu.

Konumuyla oldukça avantajlı bir noktada bulunan proje; banka, hastane, okul gibi birçok önemli kuruluşa yakın mesafede bulunuyor.

Acıbadem'de hem konforlu hem de lüks bir yaşamın kapılarını açmak isteyen Esta Acıbadem projesinde hayatı ayrıcalıklı kılacak çok sayıda sosyal imkana yer verilecek. Projede yüzme havuzu, sauna, otopark, güvenlik, fitness salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi donatılar inşa edilecek. Ayrıca Esta Acıbadem projesindeki binalarda merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve jeneratör gibi teknik imkanlar da bulunacak.

Esta Acıbadem projesi henüz yeni bir proje olma özelliği taşıyor. Yakın zaman içerisinde örnek görsellerin, mimari tasarımın ve kat planlarının açıklanması bekleniyor.