Gardenpark Evleri'nde yüzde 35 peşinat fırsatı

21 March 2018

Çelik Bari İnşaat tecrübesiyle hayata geçirilen Gardenpark Evleri projesi toplam 11 bin 666 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje toplam 4 bloktan meydana geliyor. Projede 148 daire yer alıyor. Projedeki bloklar 7 katlı olarak dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 115 ile 135 metrekare arasında tasarlanıyor. 

Gardenpark Evleri projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. Aile yaşamına uygun bir konseptte dizayn edilen projede 2+1'den küçük konut tipine yer verilmiyor. Projede konutların yanı sıra 2 adet ticari ünite de yer alıyor. 

Lokasyon olarak da avantajlı bir noktada bulunan proje, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün tamamlanmasıyla birlikte değerine değer katacak olan Çanakkale'de merkezi konumda inşa ediliyor. Yeşil bir yaşam alanı anlayışıyla tasarlanan projenin 9 bin metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmış durumda. Konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturan proje 400 metrekare yüzey alana sahip biyolojik gölete de sahip. 

göl/gölet, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi ve mescit gibi olanaklar sunuluyor. Projede dairelerin ortak özellikleri arasında ankastre beyaz eşya, merkezi ısıtma, intercom sistemi, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve alarm sistemine de yer veriliyor. 

Gardenpark Evleri, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne 800 metre, Esenler Aile Sağlığı Merkezi'ne 900 metre, Özlem Kayalı İlkokulu'na 1 kilometre, Arıburnu İlkokulu'na 900 metre, Gelibolu Milli Parkı'na 29 kilometre, Trio Antik Şehri'ne 35 kilometre, Bozcaada'ya 70 kilometre, Assos'a 90 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.