Genyap Oxygen projesi lansman avantajlarıyla satışta

11 April 2018

Genyap İnşaat - 1000A Yapı ortak girişimi olarak inşa edilen Genyap Oxygen projesinde konut satışları başladı. Projede satışların yanı sıra inşaat çalışmaları da devam ediyor.

Anahtar teslimlerinin 2019 Mayıs'ta yapılması hedeflenen Genyap Oxygen projesinde 149 konut hayata geçiriliyor. 2 blok tasarımına sahip projede yatırımcılara 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipli daireler sunuluyor.

GENYAP OXYGEN FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Lansman avantajlarıyla satışların başladığı projede cazip fiyatlar dikkat çekiyor. Genyap Oxygen fiyat listesi şu şekilde:

2+1 dairelerin fiyatları 572 bin TL'den,
3+1 dairelerin fiyatları 886 bin TL'den başlıyor.

Firma bünyesinde taksit seçeneklerinin sunulduğu projede yatırımcılar banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabiliyorlar.

HEM YATIRIM, HEM DE YAŞAM SÜRME AMAÇLI TERCİH EDİLECEK PROJE

Genyap Oxygen projesi, sahip olduğu lokasyon ile gayrimenkul yatırımcıları tarafından tercih edilebilirken konut özellikleri ve lüks site profiliyle de özellikle ailelerin yaşam sürme amaçlı tercih edebileceği bir proje profili çiziyor.
İstanbul'un önemli akslarına yakın bir noktada konumlandırılan Genyap Oxygen projesi; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Mecidiyeköy'e 8 dakika, Levent'e 5 dakika, Maslak'a 5 dakika, Beşiktaş'a 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Yatırımcısına konforlu ve lüks bir site yaşantısı sunmayı amaçlayan Genyap Oxygen projesinde 7/24 güvenlik, otopark, kameralı güvenlik sistemleri, çocuk oyun alanı, spor salonu, bahçe alanı, yürüyüş parkuru gibi sosyal donatılar bulunuyor.