KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta teslimler bayram öncesi tamamlanacak

25 July 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan KİPTAŞ, Silivri'de hayata geçirdiği 3. Etap çalışmasında konut teslimlerine 8 Haziran günü başlamıştı. Projede konut teslimlerinin Kurban Bayramı öncesi bitirileceği bildirildi.

Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde toplam 1513 adet konut inşa edildi. Projedeki konutlardan bin 447'si 2+1, 66'sı ise 3+1 olarak tasarlandı.

Proje kapsamında ayrıca 26 derslik, 4 laboratuvardan meydana gelen ilköğretim okulu, 300 kişilik cami, sağlık merkezi ve 7 ticari birim de hayata geçirildi.

DAR GELİRLİ VATANDAŞ KONUT SAHİBİ OLDU

İstanbul'un birçok ilçesinde sosyal konut projesi hayata geçiren KİPTAŞ, özellikle Silivri bölgesinde yoğun çalışma yürütüyor. KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği projelerde vatandaşlara uygun konut fiyatları ve kolay ödeme seçenekleri sunuluyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap çalışmasına 9 bin başvuru gelmişti. İnşaat çalışmalarına 2018 yılında başlanan projede konut fiyatları ise 195 bin TL seviyesinden başlamıştı.

Dar gelirli vatandaşın konut sahibi olma hayallerini söz konusu sosyal konut projeleriyle hayata geçiren KİPTAŞ'ın yeni projeleri ise sürüyor.

4. ETAP ÇALIŞMASI YÜKSELİYOR

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslim töreninde yeni projenin müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verilmişti. Yeni proje için çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan KİPTAŞ, 4. Etap çalışması için önce başvuruları topladı, daha sonra hak sahiplerini belirledi. Yeni projede temel atma töreniyle inşaat çalışmaları da başladı.