Konut kampanyasında satışlar 3 bini geçti

21 September 2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası devam ediyor. Çok sayıda firmanın katılım gösterdiği kampanya, ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor. 29 Ağustos tarihinde başlatılan kampanyanın 31 Ekim 2018 tarihinde sona ermesi bekleniyor.

Katıldığı bir programda konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dev kampanyanın kısa bir sürede yoğun bir ilgiyle karşılaştığını ve tam sayı bilinmemekle birlikte bugüne kadar 3 binin üzerinde konut satışı gerçekleştirildiğini ifade etti.

Bakan Kurum, yabancıların mülk edinme değerlerinin düşürülmesiyle birlikte satışların büyük oranda artacağını belirterek şuan devam eden kampanyanın yıl sona kadar ciddi satışlara vesile olacağını dile getirdi.

Emlak Konut GYO, İlbank, KİPTAŞ, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) başta olmak üzere gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri tarafından desteklenen kampanya, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve aylık 0.98 faizli 120 ay taksit imkanı sunuyor. 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.