Lavinya City Mimasinan’da 24 ay vade fırsatı

21 December 2017

Kullar İnşaat tecrübesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen Lavinya City Mimarsinan projesi maviyle yeşili bir araya getiriyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşinatla 24 ay vade kampanyası sunuyor. Banka kredisiyle de ev sahibi olma imkanı sunan proje, seçkin okullar, AVM, bağlantı yolları gibi avantajlarıyla hem oturum hem de yatırım amacıyla alımlarda kazanç sağlıyor.

Denize 2 dakika uzaklıkta konumlana Lavinya City Mimarsinan projesi Büyükçekmece Belediyesi tarafından 200 bin ağaç ve yeni yapılacak kumsallara da yakın konumuyla yatırımcılarına ayrıcalıklı bir konut sunuyor.

HASTANE VE ULAŞIM NOKTALARINA YAKIN KONUMDA

Lavinya City projesi Corner Life Alışveriş Merkezi, Atirus Alışveriş Merkezi, Marmara Park Alışveriş Merkezi, Media Markt Teknoloji Market, Tüyap Fuar Alanı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Büyükçekmece Kolan Hastanesi, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'na kolay ulaşım, E5 Karayolu, E6 Çatalca gişeler ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakınlığıyla da yaşamı kolaylaştırmayı hedefliyor.