Manisa'da 61 adet gayrimenkul satışa sunuldu

30 September 2021

Manisa'nın Gördes ilçesinde yatırım fırsatı sunuldu. Gördes Belediye Başkanlığı tarafından 61 adet gayrimenkul satışa sunuldu.

Satışa sunulan gayrimenkuller için 14 Ekim 2021 gayrimenkul satış ihalesi düzenlenecek. İhalenin, Gördes Belediye Kültür Sarayı Çok Amaçlı Salonunda düzenleneceği kaydedildi.

İhalede gayrimenkullerin satışı tek tek gerçekleştirilecek. Öte yandan satışa sunulan gayrimenkuller arasında 44 adet iş yeri, 12 adet arsa, 1 adet zeytinlik, 4 adet tarla bulunuyor.

İŞ YERİ FİYATLARI 100 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Gördes'in Hüseyni Baba, Cuma, Divan, mahallelerinde bulunan toplam 44 adet iş yerinin fiyatları, 100 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Bu gayrimenkuller için talep edilen geçici teminat tutarı 3 bin TL seviyesinden başlıyor.

Satışa sunulan 12 adet arsanın fiyatları ise 19 bin TL ile 75 bin TL arasında değişiyor. Arsalar; Kurtuluş, Atatürk, Çiğiller, Karayağcı mahallelerinde bulunuyor.

Gördes'te satışa sunulan 4 adet tarla vasıflı gayrimenkulün fiyatları 15 bin TL ile 119 bin TL arasında değişiyor. 1 adet zeytinlik vasıflı gayrimenkul ise 114 bin TL muhammen bedel ile satışa sunuldu.

AÇIK ARTIRMA YAPILACAK

Gördes Belediyesi'nden ihaleye ilişkin yapılan bilgilendirmeye göre ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Yasası'nın 45'inci maddesine göre açık artırma usulü ile düzenlenecek. İhale ve gayrimenkullere dair tüm detaylara Gördes Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü aracılığıyla ulaşılabileceği belirtildi.