Mersin Megacenter projesi açıldı

30 June 2019

Mersin ve çevre bölgelere modern iş alanlarının olduğu yeni bir ticaret alanı kazandırıldı. Soylu Gürüz Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Mersin Megacenter projesi yapılan törenle hizmete açıldı. Projede 234 adet dükkan bulunuyor.

Sabah Gazetesi'nin aktardığı habere göre, Mersin Megacenter projesinin açılışına Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, MTSO Başkanı Aykan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'e gelecek yatırımların her zaman destekçisi olacaklarının altını çizerek, "Mersin'e yatırma gelecek olan yatırımcıyı havaalanında karşılayacağım dedim. Biz belediye olarak bu gibi merkezlerin açılmasına öncü olacağız ve destek vereceğiz. Sadece Mersinin değil Türkiye'nin yatırıma ihtiyacı var. Ama benim bölgemim hepsinden daha çok ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

MODERN İŞ ALANLARI

Mersin Megacenter projesi 7 adadan oluşuyor. Yaklaşık 150 dönüm arazi üzerinde kurulan projede 234 adet dükkan bulunurken projenin toplam kullanım alanı 114 bin metrekare olarak belirlendi.

MERSİN MEGACENTER NEREDE?

Mersin'in önemli ticaret bölgesi olarak gösterilen Liman ve Serbest Bölgesine yakınlığıyla yatırımcısına avantaj sağlayacak Mersin Megacenter projesi, Mersin'in Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde bulunan Çilek Mahallesi'nde konumlandırıldı.