Meydan Ardıçlı projesi 60 ay vade imkânı ile satışa çıktı

15 September 2017

Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding işbirliği ile Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi satışa çıkarıldı. Toplam bin 683 konut ve 121 ticari üniteden meydana gelen ve şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkânı sunan Meydan Ardıçlı projesinin lansmanı yapıldı.

Sektörde önemli bir yere sahip olan ve bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding ve sekiz ayrı sektörde faaliyet gösteren Bahaş Holding, merakla beklenen Meydan Ardıçlı projesinin tanıtım toplantısını düzenledi. Meydan Ardıçlı projesi Esenyurt’un en önemli akslarından Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükseliyor. Proje konut blokları, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşuyor.

Teslim tarihi 2019 yılının son çeyreği olarak belirlenen Meydan Ardıçlı projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği bulunuyor. Meydan Ardıçlı projesinde alışılagelmiş olan 3+1 ve 4+1 daireler yer verilmezken, fazladan altı metrekarelik odalarla konutlar çok daha kullanışlı hale gelmesi hedefleniyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin ila 4 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Konutların metrekareleri ise 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Konutlarla eş zamanlı olarak satışa sunulan ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında tasarlanıyor.

PROJE 545 MİLYON TL YATIRIM DEĞERİNE SAHİP

67 bin metrekare alan üzerinde 230 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek olan Meydan Ardıçlı, toplam 27 bloktan oluşuyor. Yatırım değeri 545 milyon TL olan proje, iki ila yedi kat arasında değişen yatay mimariye uygun bloklar şeklinde inşa ediliyor. İstanbul’un gelişen bölgesi Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerine konumlandırılan Meydan Ardıçlı, ulaşım rahatlığı açısından dikkat çekiyor. Hem oturumcu hem de yatırımcı için cazip imkanlar sunan projede F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.