NCadde Ottoman Fiyatları 178 Bin TL'den Başlıyor

24 May 2016

Teslimlerin 2 yıl sonra yapılması planlanan Ncadde Ottoman projesi Esenyurt'ta yükseliyor. Ncadde Ottoman fiyatları 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Ottoman projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. 68 bin 940 metrekare alan üzerinde inşa edilen Ncadde Ottoman projesi 2 blok halinde yükseliyor.

Ncadde Ottoman projesi 168 adet home ofis, 249 adet full eşyalı suit rezidans ve 31 adet ticari mağazadan meydana geliyor. Projede teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ncadde Ottoman projesinde 1+0, 1+1, 3+1 ve 4+1 ofisler ve stüdyo rezidans daireler yer alıyor. Ticari tapulu Ncadde Ottoman projesinde yüksek kira getirisi vadediliyor.

Yüzde 18 KD'nin dahil olduğu Ncadde Ottoman fiyatları 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile ya da firma bünyesinde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ncadde Business ile Ncadde Agora arasında yer alan Ncadde Ottoman projesi metrobüse Akbatı AVM, Marmarapark AVM ve 5M Migros'a 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor.

Ncadde Ottomon projesinin sosyal olanakları arasında;

- Kapalı otopark
- Depolama alanı
- Lobi
- Sekreterya hizmeti
- Resepsiyon hizmeti
- Cafe
- Restoran
- Güvenlik yer alıyor.