NVN Buca Projesi oldukça uygun ödeme koşulları sunuyor

17 July 2018

İzmir’in Buca İlçesinde hayat bulan NVN Buca Projesi uygun kredi imkanlarıyla alıcılarının beğenisine sunuluyor. Oldukça iyi bir konumda yer alan proje, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne ulaşım açısından da avantajlı sayılabilecek bir lokasyonda bulunuyor.

Tınaztepe Hastanesi’ne ve çevre yolu gibi bölgedeki pek çok önemli noktaya daha kolay ulaşım olanağı sunan NVN Buca Projesi esas itibariyle butik bir proje olarak düşünülmüş ve bu şekilde hayata geçirilmiş.

NVN Yapı firması tarafından hayata geçirilen proje, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle satışa sunuluyor. Projede yer alan bina kat planlarında 16 daire bulunuyor.

Proje temel yaşam alanlarının yanı sıra, diğer sosyal yaşam alanları açısından da zengin sayılabilecek özelliklerle alıcılarının karşısına çıkıyor. NVN Buca Projesinde, yer alan çocuklar oyun alanları ve parklar dikkat çeken özelliklerin başında geliyor. Proje içerisinde ayrıca peyzajlı bahçe, fitness salonu gibi alanları da bulunuyor. Güvenlik açısından da tatmin edici özelliklerle sahip olan NVN projesi, kartlı ve şifreli bina girişinin yanı sıra, kapalı devre kamera kontrol sistemleri sunuyor.

NVN Buca projesinde yer alan daireler oldukça makul fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka konut kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen projede 75 m2 büyüklüğünde 2+1 dairelerin başlangıç fiyatları 280 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Projede yer alan dairelerin fiyatları kat, cephe ve büyüklük gibi etkenler nispetinde farklılıklar gösterebiliyor.