Piyalepaşa İstanbul Premium'da Konutların Yarıdan Fazlası Lansmanda Satıldı

04 August 2023

Polat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Polat güvencesi ile şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan Piyalepaşa İstanbul Projesi’nin ikinci etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un temeli 2 Ağustos Salı günü atıldı. Piyalepaşa İstanbul Premium, konforlu rezidans daireleri, geniş balkonları, terasları, yeme-içme alanları, sanat galerileri ve seçkin mağazalarıyla Beyoğlu’nda premium bir yaşam deneyimi vadediyor.

Henüz daha lansmanı yapılmadan olağanüstü yoğun ilgi gören projede bulunan konutların yarısı şimdiden satıldı. Temel atımında konuşan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin gördüğü talepten gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin özel sektör eli ile yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, bu 1000 yıllık şehrin en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Beyoğlu’nu, dokusuna uygun olarak günümüz teknolojisi ile modernize ediyor. Polat Holding olarak, böylesine önemli bir dönüşüm projesini sahiplenmekten gurur duyuyoruz. Beyoğlu’na premium yaşam deneyimini yeniden getirecek Piyalepaşa İstanbul Premium’un Polat güvencesi, kalitesi ve finansal getirisi ile yatırımcısı için prim potansiyeli çok yüksek. Projemiz içinde yer alan sosyal yaşam alanları, sanat ve eğlence merkezi, yeme-içme alanlarının yaratacağı istihdam ve ziyaretçi popülasyonunun, bölge ekonomisine büyük katkı sağlamasını umuyoruz.”