Reform Life lansman öncesi kampanya yapıyor

11 December 2017

İstanbul’u hızla gelişen bölgelerinden biri olan Avcılar’da, Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzasıyla inşa edilen Reform Life projesi lansman öncesinde ev sahibi olmak isteyenlere bir kampanya başlattığı duyurdu. Projenin kampanya kapsamında yüzde 30 peşinatla şirket bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme kolaylığıyla ev sahibi olma imkânı sunuluyor. Ayrıca kefilsiz ve banka kredisiz ev sahibi olma olanağı da bulunuyor. Reform Life projesinde yer alan 1+1 tipindeki daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

GÖL MANZARALI GENİŞ DONATILI KONUTLAR

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan Reform Life, zengin peyzajı ve sosyal donatılarıyla konforlu ve modern bir yaşam özellikli detaylara sahip lüks daireleri ve mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. Projede 124 konut ve 1’i süpermarket olmak üzere 15 ticari ünite bulunuyor. Proje kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, buhar odası ve Türk hamamı ile yatırımcılarına keyifli vakit geçirebilecekleri alanlarda inşa ediyor.

Toplam 7 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olarak geliştirilen 3+2, 4+2 konut tipleri bulunuyor. Proje, sosyal donatılarının yanı sıra sakinlerine, dördüncü kat ve üstündeki dairelerinde geçerli olmak üzere göl manzarası ayrıcalığı da sunuyor. Göl manzarası eşliğinde huzurlu bir yaşam alanı dizayn eden Reform Life projesi, lokasyonuyla da ön plana çıkıyor.