Regnum Sky Tower kampanyalarında son fırsat

16 January 2018

Öztürk Holding tecrübesiyle yükselen Regnum Sky Tower projesi hem lokasyonu hem de yaptığı kampanyalarla alıcılara avantajlı bir kampanya olanağı sunuyor. Ankara’nın merkezi noktalarından Çukurambar’da hayata geçirilen proje, hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor.

KDV VE İNDİRİM KAMPANYASI

Yeni nesil iş ve yaşam merkezi konseptiyle dizayn edilen Regnum Sky Tower’ın ‘Yüzde 18 KDV Bizden’ ve ‘Opet bayilerine yüzde 5 indirim’ kampanyaları için son haftaya girildi. Projede yürütülen kampanyada, Regnum projesine yer almak isteyen Opet bayileri yüzde 5 indirimden faydalanabiliyorlar. Ayrıca yılın önemli kampanyalarından biri olarak görülen yüzde 18 KDV bizden kampanyası kapsamında ise KDV’yi alıcılar yerine Regnum Sky Tower ödeyerek yatırımcılara avantaj sağlıyor.

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, prestijli ve rahat bir iş hayatına adım atmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğinin vurgulayarak, ofis sahibi olmak isteyenlere bu fırsatları kaçırmamalarını önerisinde bulundu. Regnum Sky Tower’da başlatılan kampanyalar 24 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.