Rings İstanbul’dan Yılbaşına Özel Yüzde 15 İndirim!

18 December 2014

Selin Yapı'nın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Rings İstanbul’da bahçeli ve teraslı evler yılbaşına özel yüzde 15 indirimli olarak satılıyor.

Selin Yapı,‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Buna ek olarak, kampanya kapsamındaki evlere 50 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün.Kampanya, 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olacak.

Rings İstanbul PROJE BİLGİLERİ

İstanbul'un Sancaktepe bölgesinde Selin Yapı yarafından 56 dönümlük arazi üzerinde 499 daire ve 99 rezidans kapasitesi ile inşa edilen konut projesi Rings İstanbul'da büyüklükleri 63 ile 350 metrekare arasında değişen stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Rings İstanbul" href="https://www.yeniemlak.com/konut-projeleri/rings-istanbul" target="_blank">Rings İstanbul PROJESİNİN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN