Samut Comfort City lüks yaşamın kapılarını aralıyor

28 November 2017

Samut Comfort City projesi, Samut Yatırım imzasıyla Antalya Kepez’de toplam 12 bin 80 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje, 8 blok üzerinde toplam 84 adet konuttan meydana geliyor.

Samut Comfort City projesindeki 2+1 daireler 425 bin TL’den, 3+1 dairler ise 575 bin TL’den satışa çıkarılıyor. Konutların yanı sıra alışveriş merkezinin de yer aldığı proje karma konseptte hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2019 olarak belirlendi. Samut Comfort City projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 tiplerinde tasarlanıyor.

Proje, Antalya Kepez Suphi Türel Caddesi’nde konumlanıyor. Samut Comfort City Antalya projesinde açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, kapalı ve açık otopark, basketbol sahası, mini futbol sahası, voleybol sahası, açık jakuzi havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, görüntülü diyafon bulunuyor.

Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Expo2016’ya 10 kilometre, havaalanına 5 kilometre, Deepo AVM ve sinemalarına 3.8 kilometre, Markantalya Avm’ye 3.5 kilometer ve Kaleiçi’ne ise 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor.