Sinpaş İş Modern esnek ünitelerle yükseliyor

15 February 2018

Sektör içerisinde 44 yıldır emek veren Sinpaş Yapı çalışmalarına devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe sayısız projeye imza atan Sinpaş, bugüne kadar yatırımcılarına yüzde 150 kazandıran İş Modern projesini, İkitelli’den sonra şimdi de Ambarlı’da yükseltiyor. İş Modern Ambarlı projesi, 7/24 çalışma olanağı, toplu taşımaya yakınlık, her kata TIR ulaşım imkânı, asma kat ve modüler ofis sistemi gibi detaylarıyla hayata geçiriliyor. 

Pek çok ödül alan Sinpaş son olarak ‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçildi. 

Sinpaş İş Modern projesi yükselmeye devam ederken, kar elde etmek isteyen yatırımcılardan Hotpoint, Ariston, Vestel ve Finlux Marmara Bölge Disrtibütörü Mehmet Sancaktar “Alırken kazandıran bir iş yerine, İş Modern’le sahip oldum. Yatırımını kazanca dönüştürmek isteyen herkese, İş Modern Ambarlı’yı tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. 

metrekareye kadar birleştirilebilir modüler alanların yer aldığı İş Modern Ambarlı, 10 metreye kadar çıkan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için yatırımcılara alternatif olanağı sunuyor. Ayrıca metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip olan proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avluları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.