Sinpaş Queen Central Park Bomonti Görücüye Çıktı

04 March 2016

Sinpaş Queen Central Park Bomonti projesi görücüye çıktı. Lansmana İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’e benzerliği ile dünyada nam salan oyuncu Mary Reynolds damga vurdu…

Sinpaş GYO, Şişli Bomonti’deki yeni projesi Queen Central Park Bomonti projesini görücüye çıkardı.
Queen Central Park Bomonti lansman toplantısının sürpriz konuğu ise, kraliçeye benzerliğiyle tanınan oyuncu Mary Reynolds oldu.

1 MİLYAR 250 MİLYON TL’LİK YATIRIM
1 milyar 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Queen Central Park Bomonti projesi 26 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

48 kattan oluşan Sinpaş Queen Central Park Bomonti projesinde 50-80 ve 100 metrekare büyüklüğünde toplam bin 80 modül bulunuyor. Projede modüler sistem sayesinde derinliği 9 metreye ulaşabilen ve ister tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği farklı metrekarelerde yaşam alanları oluşturulabiliyor.

METREKARESİ 11 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
1+1’den 4.5+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Sinpaş Queen Central Park Bomonti fiyatları ise metrekare bazında 11 bin TL’den başlıyor 18 bin TL’ye kadar yükseliyor.

BİR YANI BOĞAZ BİR YANI TARİH
Eylül 2018’de konut teslimleri yapılması planlanan proje bir yandan Boğaz'a, bir yandan da tarihle geleceği buluşturan Tarihi Yarımada’ya hakim konumuyla dikkat çekiyor.

LANSMAN ÖNCESİ 200’Ü SATILDI
Lansmana çıkmadan 200 konutun satıldığına dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, highlike hizmetlere dikkat çekti.

ELİNİZ AYAĞINIZ OLACAK
Queen Central Park Bomonti projesi ile şehrin içinde şehrin dışındaki konforu vermek istediklerini belirten Gacemer, “Proje tam anlamıyla konut sahiplerinin eli ayağı olacak. Buradaki hizmeti tamamen müşterilerin hayal gücüne bıraktık. Neyi hayal ediyorlarsa Queen Central Park Bomonti projesinde hepsini bulabilecekler” ifadesinde bulundu.

İKİNCİ 10 YILIN TEMELİ MERKEZDE ATILACAK
Sinpaş GYO’nun 10 yılı geride bıraktığını hatırlatan Gacemer, “Artık ikinci 10 yılın temelini atacağız. İkinci 10 yılımızda ise şehrin gelişmekte olan bölgelerinde üreteceğimiz projelerimizin yanı sıra, şehir merkezlerinde de premium projeler geliştirme vizyonunu taşıyoruz. Queen Central Park Bomonti bu vizyonun ilk örneği olacak. Ankara’da Çankaya ve GOP’da gerçekleştireceğimiz projeler de tıpkı Bomonti gibi, şehrin en değerli bölgelerinde cazibe merkezi olarak yükselecek” dedi.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ