Su Residence Çiğli fiyatları 205 bin TL'den başlıyor

05 April 2018

7 katlı tek blok tasarımına sahip Su Residence Çiğli projesinde 49 konut yer alıyor. Cebeci Yapı imzası taşıyan projede konutların tamamı 1+1 daire tipi şekliyle oluşturulurken büyüklükleri 49 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Su Residence Çiğli projesinde yatırımcılara modern tasarım çizgileri etrafında oluşturulan rezidans yaşamı, uygun fiyatlarla sunuluyor.

SU RESIDENCE ÇİĞLİ FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Uygun fiyat politikasının benimsendiği projede konut satışları sürüyor. Su Residence Çiğli fiyatları 205 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre yükseliyor.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede firma bünyesinde taksit seçenekleri de sunuluyor.



YATIRIM İÇİN DOĞRU ADRES

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Balatçık Mahallesi'nde konumlandırılan Su Residence Çiğli projesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Öğrenci nüfusunun yüksek olduğu bölgede konumlanması sebebiyle ve uygun fiyatların da görülmesiyle projeye gayrimenkul yatırımcılarının da ilgi göstermesi düşünülüyor. Öte yandan projede minimum kira getiri beklentisi bin 200 TL seviyesinde. 

Hem yatırım, hem de hayat sürme için tercih edilecek bir konut projesi profili çizen Su Residence Çiğli'de çok sayıda sosyal olanak yatırımcılara sunuluyor. Güvenlik ve otopark olanağının yer aldığı projede kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu gibi imkanlar da sağlanıyor.