The Ritz Carlton İstanbul oteli 10 milyon dolar yatırımla yenilenecek

06 October 2017

Sahip olduğu Boğaz manzarası ile ön plana çıkan İstanbul'un en lüks otellerinden biri olan The Ritz-Carlton, İstanbul'un yeni oda ve suitlerinin tasarım hikâyesi İstanbul'un şehrin içinde barındırdığı renk skalası ve şekillerden aldığı ilham ile yeniden başlayacağı belirtildi.

Türkiye'de faaliyete başladığı günden bugüne kusursuz servis kalitesi ve yemekleri ile dikkat çeken, turizm sektörüne ve insan unsuruna güvenini kesintisiz devam eden The Ritz-Carlton, İstanbul, 10 milyon dolarlık yatırımla yeniden yaratım sürecine girdi.

The Ritz-Carlton, İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Öktem tarafından aktarılan bilgilere göre;
Misafirperverlik ve sofistike anlayışın kusursuz birleşimin temsil eden The Ritz-Carlton İstanbul'un tüm oda, suit ve balo salonları, İstanbul şehrinin ve tarihinin yansıtıldığı, değerli mimar ve sanatçıların dokunuşları ile yeniden tasarlandı. Dünyanın en köklü otelcilik geleneğine sahip The Ritz-Carlton, İstanbul'un iç dizaynı özellikle ülkemizin ve tarihimizin dokusuna atıfta bulunmayı hedefliyor.

30 ülkede dünya genelinde 91 otele sahip olan The Ritz-Carlton, İstanbul; açıldığı tarihten bugüne kadar 2 milyonun üzerinde yerli ve yabancı misafiri ağırladı. Avrupa otelleri arasında “misafir memnuniyeti en yüksek otel” olma başarısını gösterdi ve çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi oldu. Misafirleri kadar çalışan memnuniyetine verdiği değerle turizm sektöründe öncü oldu. 360 sosyal sorumluluk projesine destek verdiği aktarıldı.