Topkapı29’da yaşam başlıyor

21 August 2024

anahtarları ev sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Şu anda ikinci etap satışların devam ettiği ve yeni bir satış kampanyasının başlatıldığı projede cadde dükkanlar da yatırımcılara açıldı.

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29’un 679 daireden oluşan ilk etabını tamamlayarak, ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmeye başladı. Diğer etapların inşaatının hızla devam ettiği projede, 549 dairenin yer aldığı ikinci etap daireler de satışa çıktı. İkinci etap konutlar için yeni bir satış kampanyasının başladığının da müjdesi verilen projede, ticari alanlardan cadde dükkanlar da yatırımcılara açıldı.

Akzirve Yönetim Kurulu Danışmanı Mahir Katırcı, projenin ilk etabını tamamlayarak daire sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Şimdi sıra, yeni etaplarımızın inşaatını da tamamlayarak bu başarımızı daha da ileriye taşımakta” dedi. Satışı başlayan 549 daireden oluşan ikinci etap konutlar için yeni bir satış kampanyasını da devreye aldıklarını açıklayan Katırcı, alıcılara 29 ay vade imkanıyla kefilsiz, kredisiz ödeme seçenekleri sunduklarını bildirdi.