Vira İstanbul projesinde teslimden önce son kampanya başladı

29 March 2018

Gül Proje ile Beylikdüzü Belediyesi'nin ortak çalışması olan Vira İstanbul projesinde bin 156 konut inşa edildi. Konut teslimlerinin Ağustos 2018'de yapılması hedeflenen projede cazip bir kampanya başlatıldı.

Vira İstanbul projesinde konut teslimlerinden önce başlatılan son kampanya ile peşin alımlarda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Hemen tapu imkanı tanınan projede aynı zamanda kolay ödeme imkanları da saplanıyor.

92 bin metrekarelik alanda 17 bloktan oluşan Vira İstanbul projesinde 1+1'den 4+1 konut tipine kadar geniş yelpazede konut seçenekleri bulunuyor. Projede aynı zamanda 31 adet ticari ünite de inşa ediliyor.



BEYLİKDÜZÜ'NDE RENKLİ YAŞAM ALANI

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılan Vira İstanbul projesi, Barış Mahallesi Kavaklı Caddesi üzerinde yer alıyor. Yatırımcısına merkezi hayat sürme imkanı tanıyan proje birçok okul, hastane, eczane, banka ve AVM gibi kuruluşlara yakın mesafede bulunuyor.

Her yaştan bireye hitap eden renkli bir yaşam alanı sunmayı amaçlayan Vira İstanbul projesinde lüks konutların yanı sıra birçok sosyal donatı da inşa ediliyor. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, basketbol sahası, kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı yer alıyor.