Yalıncak Villaları ile Trabzon'da prestijli bir yaşam alanı doğuyor

20 November 2017

22 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Yalıncak Villaları projesinde 22 tripleks villa bulunuyor. Aks Grup güvencesi ile oluşturulan villaların tamamı 7+2 konut tipi şekliyle inşa edilirken projede her villanın bin metrekarelik arazisi bulunuyor.

Yalıncak Villaları'nın büyüklükleri 700 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor. Her villanın kendisine özel yüzme havuzu, özel bahçesi, özel otoparkı, suna ve oyun odaları bulunuyor.

YALINCAK VİLLALARI FİYATLARI VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Villa teslimlerinin 2019 Aralık'ta yapılması planlanan Yalıncak Villaları projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan lüks villaların fiyatları 1 milyon dolardan başlıyor.

Yüzde 35 peşinatla villa sahibi olunan projede kalan tutar için firma tarafından taksit seçeneği sunuluyor.



KİŞİYE ÖZEL TASARIM

Trabzon Merkez Yalıncak Mahallesi'nde konumlandırılan Yalıncak Villaları, yatırımcılarından talep gelmesi durumunda kişiye özel tasarım imkanı sunuyor. Firma ayrıca tasarım talebinden 2 sene içerisinde villa teslimini tamamlama sözünü de veriyor.

Yalıncak Villaları'nın tamamı deniz manzaralı bir konuma sahipler. Muhteşem Karadeniz doğası içerisinde eşsiz bir manzarayı yatırımcılarına sunan proje, aynı zamanda yaşam alanındaki donatılarıyla da kaliteli bir hayat sürme imkanını sağlıyor. Projede 7/24 güvenlik, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, barbekü alanı, yürüyüş parkurları, spor alanları, hamam ve sosyal tesis alanları gibi donatılar bulunuyor.

Trabzon'da prestijli bir hayatın kapılarını yatırımcılarına açmaya hazırlanan Yalıncak Villaları'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.